14 лютого - День усіх закоханих!

Згадуючи Володимира Висоцького

 

25 січня - день народження Володимира Висоцького. Цього року співакові, поетові й акторові виповнилося б 83 роки.

Володимир Висоцький закінчив школу-студію МХАТ, дебютував на сцені Московського драматичного театру, але його долею була Таганка. Там він зіграв десятки ролей, найвідомішою з яких став Гамлет.

Неймовірну популярність йому принесли пісні - хрипкий голос Висоцького, записаний на плівку магнітофона, звучав чи не в кожній домівці. Худради не пропускали пісні в ефір, називали антирадянськими, але їх любила, знала і співала вся країна. А ті, які проривалися до слухача завдяки кіно, ставали справжніми хітами. 

В бібліотеці університету є збірки творчості Володимира Висоцького, в яких представлені різножанрові вірші і пісні: "Выйти живым из боя", "Летела жизнь в плохом автомобиле", "Я был душой дурного общества", "Я жив" та інші... Збірники творів доповнюють диски з піснями автора. А також книга Марини Владі "Владимир или прерванный полет". університету є збірки творчості Володимира Висоцького, в яких представлені різножанрові вірші і пісні: "Выйти живым из боя", "Летела жизнь в плохом автомобиле", "Я был душой дурного общества", "Я жив" та інші... Збірники творів доповнюють диски з піснями автора. А також книга Марини Владі "Владимир или прерванный полет".



Коментарі