14 лютого - День усіх закоханих!

Міжнародний день дарування книг

“Здійснюйте добро, поки ви існуєте!”
(Дені Дідро)
14 лютого – свято закоханих, День святого Валентина, а з 2012 року – це також Міжнародний день дарування книг (International Book Giving Day) – це добровільна ініціатива, яка покликана об’єднувати всіх, хто дарує книги іншим і прищеплює їм любов до читання.
Наша університетська бібліотека отримує подарунки майже щотижня, але цей день – особливий. Мета Міжнародного дня дарування книг – надихнути людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу: бібліотеці, другу, членам родини. Вважається, що в цей день мають об’єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання.
Дарунки книг  бібліотеці – це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля дарувальника. А факт надходження дарів у бібліотеку – це показник престижу бібліотеки, її місця у суспільному житті. широкого читацького загалу.
Бібліотека щиро вдячна керівництву університету, благодійним організаціям, авторам, викладачам   та співробітникам вузу : В. М. Кюрчеву, В.Т. Надикто. А.І. Панченко, сім’ям  Добровольських, Туменко, Лісєнкових письменнику С.І. Авдєєнко та багатьом іншим, які подарували колекції книг.
Тож, 14 лютого чекаємо Вас в приміщенні бібліотеки ТДАТУ. Частіше заглядайте до скарбниці духовності – книг, із яких б’є невичерпне джерело мудрості!

Коментарі