14 лютого - День усіх закоханих!


Знайомся – спеціальності ТДАТУ

До початку нового навчального року наукова бібліотека підготувала тематичну виставку «Знайомся – спеціальності ТДАТУ». На виставці представлено навчальні посібники, періодичні видання за чотирма спеціальностями освітнього рівня бакалавр, всього спеціальностей в ТДАТУ – 20.
У розділі «ГЕОДЕЗІЯ ТА ЗЕМЛЕУСТРІЙ» представлені видання: А.М. Третяк «Землеустрій»; А.М. Третяк «Наукові основи землеустрою»; «Оцінка земель»; «Землевпорядне проектування»; О.Я. Микула «Кадастр природних ресурсів».
Розділ «ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКА, ЕЛЕКТРОТЕХНІКА ТА ЕЛЕКТРОМЕХАНІКА» знайомить з періодичними виданнями «Енергетика та електрифікація»; «Промелектро» та навчальними посібниками В.В. Козирський «Електропостачання АПК»; Яковлев «Монтаж електропостачання та засобів автоматизації»; «Проектування систем електропостачання в АПК»; С.О. Єрмолаєв «Експлуатація енергообладнання та засобів автоматизації в системі АПК»; «Основи електропостачання сільського господарства».
Розділ «АГРОНОМІЯ» рекомендує спеціалізовані журнали «Агроном»; «Агроиндустрия»; «Agroexpert» та підручники «Землеробство та меліорація»; «Насіннєзнавство…»; «Адаптивні системи землеробства»; М.С. Кравченко «Землеробство».
Розділ «АГРОІНЖЕНЕРІЯ» представлений періодичними виданнями «Техніка і технологія АПК»; «Пропозиція» та навчальними посібниками Б.М. Гевко «Технологія сільськогосподарського машинобудування»; «Механізація технологічних процесів в землеробстві»; «Проектування механізованих технологічних процесів у тваринництві»; «Технічний сервіс в АПК».
Тематична виставка «Знайомся – спеціальності ТДАТУ» – постійна зі зміною експозицій, на якій протягом навчального року будуть представлені видання за іншими спеціальностями, які вивчаються в ТДАТУ.

Виставка демонструється на першому поверсі наукової бібліотеки.


Коментарі