14 лютого - День усіх закоханих!

До Дня Конституції України наукова бібліотека підготувала тематичну виставку «Фундамент правової держави». На виставці представлені видання: Конституція України, С. Б. Чехович «Конституція України», Б. Крупницький «Пилип Орлик», М. Грушевский «Иллюстрированная история Украины», «Україна: книга фактів» та ін.
Ухвалення основного закону держави стало найважливішим кроком до незалежності, запорукою гарантування кращої долі її громадянам, на яку вони заслуговують. Хочеться сподіватися, що нарешті настане порозуміння, та до наступного дня Конституції, що відзначатиметься в 2019 році, закінчиться війна, солдати повернуться до своїх домівок й святкуватимуть у рідній сім’ї, а не під ворожими кулями.
З особливим розмахом відзначають свято в столиці. Весь Київ ніби перефарбовується в синьо-жовтий колір завдяки надувним кулькам, стрічкам, прапорцям, проходять паради вишиванок.
Щиро вітаємо всю спільноту  з Днем Конституції України та запрошуємо до перегляду тематичної виставки, яка демонструється на абонементі навчально-наукової літератури.

Коментарі